Modern biltvätt
Bilmodeller.se Bil Modern biltvätt med Waxy

Modern biltvätt med Waxy

Modern biltvätt

Att tvätta bilen regelbundet är viktigt, det vet i stort sett alla bilägare och även många andra. Många väljer att tvätta bilen hemma, eller i en vanlig självbetjäningshall. Det går förstås bra, så länge gällande regler följs, men det tar tid och kan vara fysiskt krävande. Dessutom kan det vara svårt att få bilen helt ren på djupet. Om du vill få ett bättre resultat på kort tid, utan att behöva slita ut kroppen, kan det vara en god idé att låta Waxy utföra en rejäl biltvätt. Visserligen kostar det en slant, men det är värt varje krona. Bilen blir skinande ren och det utan att du behöver slita ut dig.

Därför bör du vända dig till Waxy

Vad är det då som gör att du bör vända dig till Waxy när din bil ska tvättas? Faktum är att det finns flera skäl till detta. Vid denna typ av rengöringsprocedur används en högtryckstvätt. Fördelen med detta är att det även går att få bort smuts som fått ordentligt fäste. Det är viktigt att få bort såväl salt som gruskorn från lacken så att de inte ligger och skaver och sliter. När du tvättar din bil hos Waxy ser man dessutom till att göra en avfettning, vilket också ger ett bra skydd. Du får ett helt annat resultat jämfört med när du står själv hemma och använder en tvättsvamp och en hink med vatten. Hos Waxy blir bilen verkligen ren, och den tål en närgången granskning.

En klimatmedveten tjänst

Du kanske, precis som så många andra, har fått upp ögonen för hur utsatt klimatet är för yttre påverkan. Var och en måste bidra på alla tänkbara sätt. Då är det viktigt att även se över den här typen av tjänster. Om du väljer att tvätta din bil hos Waxy, gör du samtidigt ett bra val för klimatet. Här används nämligen enbart Svanen-märkta rengöringsprodukter, och man har satt upp reningsanläggningar på samtliga platser där man utför tjänster. Här sker med andra ord inga onödiga utsläpp, vilket bör kännas som en stor lättnad för dig som bilägare och kund.

Nöjd förare som fått sin bil tvättat.

Koppla av och låt någon annan göra jobbet

Det finns många som känner sig slitna efter långa dagar på jobbet, och gott om vardagssysslor att hantera på hemmaplan. Att då även behöva tvätta bilen kan framstå som ett ganska tungt och krävande arbete för många. Det finns dock ingen som säger att du behöver utföra arbetet själv. Om du vänder dig till Waxy kan du låta kunniga personer med tillgång till bra redskap utföra jobbet åt dig. Dessutom finns det automatiserade processer för de flesta tjänster som företaget utför. Du slipper därmed det tunga arbetet, samtidigt som du kan vänta dig ett bättre resultat än du är van vid. Alla tjänster som utförs är så moderniserade som de kan bli, och man har strävat efter att göra dem effektiva samtidigt som de är skonsamma. I stället för att använda produkter och redskap som sliter på lacken, används milda men väl fungerande produkter som ger ett skydd och rengör grundligt utan slitage.

Relaterade inlägg: